Lassan itt a november, de az időjárás még kegyes hozzánk. A napi maximum eléri a 20-27°C-ot.

Jó is és persze nem is ez a szervezetünk számára.

Nagy dilemma, hogy mit adjunk a gyerekre, hiszen reggel még hűvösebb van, de délután már nem lesz szükség a kabátra, oviból, suliból hazajövet.

Napközben, a szünetekben, jó kint fogócskázni, focizni a társakkal, de ha kimelegszik, megizzad és így üli végig a hátralévő időt a teremben, bármilyen körültekintő is a szülő, bizony nem lehet tudni, hogy lesz-e ebből megfázás vagy esetleg komolyabb megbetegedés. A „kisbetegnek”, ilyen körülmények között is pótolnia kell, hogy ne legyen nagy a lemaradása!

Pl. egy 4 tagú család esetében, ez mindössze napi 3400 Ft befektetést jelent, cserébe

  • nincs hiányzás a suliból
  • nem maradsz le a fontos programokról
  • fittebb, energikusabb
  • immunrendszere tökéletesen működik.

A gyerekek és felnőttek immunrendszerét erősíti a Ganoderma lucidum (GL), a figyelmük öszpontosításában segít az Oroszlánsörény gomba (Lion’s Mean), az ásványianyagok és vitaminok pótlásáról pedig a Spirulina gondoskodik. Ezek mellett a szülőknek plusz energiát biztosít a Kínai Hernyógomba (Cordyceps sinensis), ha pedig sportolnak is még jobb eredményeket érhetnek el.

Fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel és persze napi 7-8 óra alvás is. Az esti mese mellé jöhet egy bögre forrócsoki (Cocozhi), vagy ganodermás kakaó (Zhi Mocha).

Mind fizikailag, mind szellemileg, szüksége van egy kis extra védelemre., hogy minél előbb felépüljön.

A házipraktikák mellett, van egy vitaminforrás csomag, melyet olyan körültekintően állítottak össze, hogy a család apraja-nagyja megtalálja benne a számára legjobb hatású étrendkiegészítőt.